Caută
Close this search box.

Bilanțul victimelor în urma exploziei din Mexic a ajuns la 85 și ar putea crește

Bilanțul victimelor în urma exploziei din centrul Mexicului a crescut duminică la 85 în timp ce autoritățile au promis să tragă la răspundere pe cei responsabili pentru o spargere deliberată a liniei de combustibil, care a atras sute de oameni care căutau să colecteze benzină înainte să se aprindă, informează AFP.

Căutarea rămășițelor umane la locul exploziei din statul Hidalgo s-a încheiat sâmbăta târziu. În timp ce familiile au început să-și îngroape morții, oficialii au indicat că numărul acestora ar putea crește. Ministrul sănătății Jorge Alcocer a declarat că 85 de decese au fost confirmate și că încă 58 de persoane au fost spitalizate în Hidalgo, în timp ce alte victime în condiții mai grave au fost mutate în Mexico City pentru tratament special. Membrii familiilor victimelor au cerut guvernului să continue să caute rămășițe și să aducă înapoi experții legali în acest scop.

Funeraliile au început deja, dar predarea rămășițelor a fost lentă, deoarece multe dintre victime au fost arse și de nerecunoscut. Procurorul de stat din Hidalgo a declarat că 54 de morți nu pot fi ușor identificați și necesită analiza ADN.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri