Caută
Close this search box.

Cât de brutale sunt forţele de ordine cu manifestanţii maghiari antiguvernamentali

brutale

Imaginile filmate în decembrie 2018 în sediul televiziunii de stat din Ungaria și scurse în presa maghiară independentă arată cât de brutale sunt forțele de ordine cu un parlamentar de Opoziție care doreşte să intre pe post pentru a citi cererile manifestanților care protestează de trei săptămâni la rând, scrie Index.hu.

Imaginile au fost difuzate de site-ul independent 444.hu și preluate de portalul index.hu.

Clipul arată cum șase badiguarzi ai televiziunii publice l-au pus la podea pe parlamentarul Laszlo Varju, i-au sucit mâinile și picioarele și s-au urcat pe el cu genunchii pentru a-l imobiliza. Paznicii televiziunii au încercat să-i ia parlamentarului și telefonul.

Parlamentarul a fost spitalizat după eveniment, potrivit Index.hu, iar raportul medical a indicat existența unor răni ușoare și julituri. Imaginile nu au fost difuzate niciodată de televiziunea publică.

Reamintim că mai mulți parlamentari de opoziție și protestatari au încercat în decembrie să intre în sediul televiziunii publice din cauză că postul de stat a ignorat complet protestele a sute de mii de maghiari împotriva așa-numitei legi a sclaviei.

Denunţate de critici drept favorabile sclaviei, amendamentele la Legea Muncii prevăd creşterea la 400 a numărului de ore suplimentare pe care angajaţii pot fi solicitaţi să le presteze anual, adică două luni de muncă în plus, pe care angajatorul le poate plăti trei ani mai târziu.

5 răspunsuri

  1. Ar fi mai corect sa documentati mai bine inainte sa publicati asa ceva este rusine,falsificarea informatiilor!!!

  2. foarte brutali. 😀 😀 … trebuia sa arunce pe geam jegurile care au venit sa-si faca scandal in cladirea televiziunii. 😀 Situl independent 444 ….asta e buna… 😀 😀

  3. Domnilor de ce cădeți mereu în capcana minciunii? Cum de nu puteți scăpa de rea intenție? Subestimați în primul rînd cititorii voștrii!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri