Caută
Close this search box.

Cătălin Rădulescu susţine că Iohannis a fost ales în condiţii dubioase

cătălin rădulescu

Suspendarea preşedintelui e din nou subiect de discuţie în PSD. Social-democraţii vor încerca să găsească în Comitetul Executiv răspunsul potrivit la refuzurile în serie ale şefului statului privind numirea unor miniştri.

Deputatul Cătălin Rădulescu spune că a găsit soluţia: suspendare, dar fără organizarea referendumului pentru demiterea preşedintelui.

Cătălin Rădulescu, deputat PSD: Preşedintele îşi bate joc de coaliţia aflată la putere într-un fel care nu s-a întâmplat în ultimii 25 de ani în România, iar noi nu facem absolut nimic.

Noi trebuie să îl suspendăm imediat, imediat, pe o perioadă de şapte zile, timp în care cel care îi ia locul să poată să facă, să numească miniştri, să revoce procurorul general, să numească procurorul şef la DNA, să promulge legile care trebuie promulgate, pe care dânsul le ţine şi îşi bate joc de ele, cum a fost Codul Penal, Codul de Procedură, legile justiţiei, după care să îl cheme pe domnul Iohannis, preşedinte de drept nemeritat în România, ales cum a fost ales, să i se dea înapoi mandatul după şapte zile şi să spună: poftim, domnule preşedinte.

De acum încolo de fiecare dată când vei face acelaşi lucru, te vom suspenda de fiecare dată câte şapte zile, ca să înveţi minte că dumneata nu te joci cu Constituţia.

Un răspuns

  1. Îmi place declarația dumneavoastră domnule Radulescu .Cînd sunt aleși președinții totul e suspect .Da cu d sunteți voi aleși totul e ok .Doi de ce nu va autosuspendati voi ? Eu in locul dumitale mi-aș da demisia .Acu pe bune .Tu te auzi ce spui ? Domnul președinte Johannis a încercat să facă ceva pentru tara asta și voi nu l-ați lăsat napircilor care sunteți .Sunteți niște nimicuri jeguri umane .Ați adus tara in faliment nu mai sunt bani de pensii de salarii de alocații .Nu va e rușine așa un pic ? Ați tocat banii țării și tot voi sunteți supărați ? Vreți salarii și pensii din ce in ce mai mari și tara moare de foame .Aveți un prim ministru de tot căcatul o analfabeta care nu știe pe ce lume e .Rușine să vă fie .Sunteți supărați pe bietul Johannis că nu va mai lasă să furați .Daca ar fi Putin in locul lui v-ar executa pe toți .Și bine ar face .Eu aș spune sa nu mai ieșiți cu asemenea declarații în presă .Alina Cluj iubita oficiala a Presedintelui Putin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri