Caută
Close this search box.

Căței salvați dintr-o casă în flăcări, în Timiș

Pompierii din Timiș au reușit să salveze mai mulți căței dintr-o casă cuprinsă de flăcări, în localitatea Bacova. Din păcate nu toate animalele din gospodărie au fost la fel de norocoase.

Pompierii au fost chemați de urgență, marți noaptea, în Bacova pentru a stinge un incendiu, iar când au ajuns au realizat că în casă sunt mai multe animale care au nevoie de ajutor.

”Pompierii din cadrul Stației Buziaș, s-au deplasat la locul intervenției cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și 6 subofițeri. Ajunși la locul intervenției, aceștia au constatat că incendiul se manifesta cu ardere generalizată la acoperiș, extinzându-se la tavan și la mobilierul din încăperi.

Fiind un mare iubitor de animale, proprietarul avea în locuință 7 căței. Pompierii au reușit să salvezi 5 căței, însă, din nefericire, pentru ceilalți 2 căței nu s-a mai putut face nimic”, au transmis pompierii.

În urma cercetărilor la fața locului, pompierii au stabilit ca și cauză probabilă a incendiului, un sistem de încălzire amplasat necorespunzător.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri