Caută
Close this search box.

Caz înfiorător la Suceava. Doi polițișt, bătuți cu parul de Revelion

Polițiștii, un bărbat și o femeie, au fost atacați din senin și loviți cu bâtele de niște cetățeni de etnie romă, recidiviști, la Păltinoasa, județul Suceava.

O patrulă formată din șeful de post din Păltinoasa și o polițistă a facut semnal de oprire unei masini aflate in trafic. Soferul nu a oprit decat dupa cateva sute de metri, iar politistii au banuit ca acesta este sub influenta alcoolului, solicitandu-i sa vina cu ei la autospeciala. In zona au aparut insa mai multi romi, rude ale celor din masina, si a inceput un adevarat scandal, in timpul caruia unul dintre politisti a fost lovit cu parul in plina figura.

De asemenea, se pare ca si femeia politist a fost lovita in zona capului. Politistul lovit a folosit pistolul din dotare, tragand mai multe focuri de arma in aer si unul spre romul care l-a atacat, acesta fiind atins usor de un glont. Echipajul de politisti a solicitat prin statie interventia mascatilor. La sosirea trupelor de interventie, toti scandalagii au fost ridicati si dusi la sediul politiei, pentru a fi cercetati pentru ultraj, informează ziarul Obiectiv de Suceava.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri