Caută
Close this search box.

CCR a interzis încă din 2007 ce vrea să facă acum Tudorel Toader

ccr

Nimic nou la Tudorel Toader. CCR a interzis încă din anul 2007 ce vrea acesta să facă pentru a-i spăla cazierul lui Dragnea şi a-l face bun de prim-ministru, conform legii.

Jurnalistul Liviu Avram explică de ce.

Ce chestie: Curtea Constituțională i-a interzis deja lui Tudorel Toader să emită ordonanța pe care a anunțat-o. Ia uitați ce zicea CCR într-o decizie din 2017:

„Legiuitorului îi este INTERZIS să supună hotărârile judecătoreşti definitive unor noi căi de atac reglementate după pronunţarea acestora. Adăugarea unui nou motiv de revizuire după pronunţarea hotărârii NU POATE PRODUCE NICIUN EFECT, prin prisma aplicării legii în timp, cu privire la hotărârea judecătorească deja pronunţată”.

Pentru întreaga demonstrație, citiți materialul de mai jos, semnat de un „Cetățean” anonim pe siteul Politeia.org.ro. V-am zis acum câteva zile că, în momente cheie, „Cetățean” face analize deosebit de pertinente și de ingenioase.

El oferă și soluția ca ordonanța să NU fie aplicată, chiar dacă va fi emisă: judecătorii pur și simplu să o ignore, dându-i în cap cu câteva decizii ale CEDO și ale CCR („nu poate produce niciun efect”, nu?). Dar pentru asta trebuie judecători adevărați, nu cozi de mătură.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri