Succesul pe care l-a avut în televiziune, faptul că fizicul ei impecabil a făcut-o celebră, corpul de fotomodel acoperit de tatuaje nefiind, adeseori, prea mult ascuns de haine, a făcut-o pe Maria Ilioiu să îşi dorească să reuşească şi în lumea modei, aşa că, de curând, a anunţat că se lansează în afaceri.

”Nu am avut timp de nimic de două săptămâni încoace, însă va anunţ că, pe 1 februarie, magazinul meu de haine o sa fie GATA”, a spus, pe conturile ei de socializare, Maria Ilioiu, decisă parcă să îi concureze în afacerile cu haine pe Cătălin Botezatu sau Bianca Drăguşanu. Mai mult decât atât, sexy-ispita pare să ştie suficient de bine ce îşi doresc femeile în fiecare perioadă a anului, Maria  marşând acum pe tot felul de blănuri – de iepure sau de vulpe – la preţuri pe care ea le consideră de-a dreptul irezistibile. Normal, magazinul ispitei nu se limitează la blănuri, fiind suficiente imagini cu alte hăinuţe, cu preţurile afişate, destul pentru a umple dresigul celei mai pretenţioase femei. Şi, pentru că nu e bine ca un magazin să se limiteze doar la asemenea produse, cu atât mai mult cu cât Maria Ilioiu ştie că imaginea face totul şi că doar aşa a cunoscut celebritatea, pe conturile de socializare sunt şi zeci de peruci şi extensii de păr, purtate sau testate – spune ea – chiar de ispită…

Maria Ilioiu s-a retras din rolul de ispită

De curând, Maria Ilioiu a considerat că şi-a îndeplinit misiunea, reuşind manevre de seducţie care mai de care mai complicate în faţa celui care, deja, s-a căsătorit cu Hannelore, concurentul cu pricina fiind cu totul şi cu totul înnebunit de formele roşcatei. Mai mult, ea a anunţat că îşi doreşte să fie, din nou, ispită pentru că vrea de arate lumii cât sunt unii oameni de falşi. ”Aş accepta oricând să fiu în rolul de ispită, pentru că de fiecare dată m-am simţit bine, m-am distrat şi am învăţat lucruri noi despre mine, mi s-au confirmat anumite percepţii. De exemplu cât de falşi şi ipocriţi sunt unii oameni.”, a mărturisit ea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

3 + 9 =