Caută
Close this search box.

Cele mai frumoase lieduri

Stagiunea  Ateneului Roman a reinceput si propune pentru seara de recital miercuri, 16 ianuarie 2019, ora 19,00  un program cu  titlu la superlativ: Cele mai frumoase lieduri. Continui acest grad de comparatie spunandu-va ca este cea mai frumoasa combinatie de artisti care vor urca pe scena salii: pianistul Remus Manoleanu o va acompania pe fiica dumnealui, soprana Stanca Manoleanu iar tanarul Roman Manoleanu va fi la pian ca acompaniator pentru mama sa , profesor dr. Bianca Manoleanu.

Doua generatii de muzicieni – puteri diferite care se completeaza prin experienta seniorilor si energia tinerilor .  Totul converge catre auditori care pot prelua aceasta aura a muzicii, a intelegerii ei, a muncii pe  care o creaza si o promoveaza.

Programul ales este variat si trece prin sfera muzicii ruse  – Romante de Serghei Rachmaninov,  la Melodii franceze de Henri Duparc si Ernest Chausson si ajunge la frumoasele canzonete italiene . Trei scoli diferite de muzica,  de gandire dar o singura traire a celor ce interpreteaza si o remarcabila scoala a tehnicii de cant in aceste trei limbi cantate si exprimate spre auditoriu.

Asadar, in ciuda vremii de iarna, va invitam la Ateneul Roman miercuri seara, 16 Ianuarie sa va incalziti sufletele cu minuntata muzica de camera si a miraculosului instrument ce este glasul uman.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri