Caută
Close this search box.

Faimoasa formație Inter Milano dorește cu ardoare un fotbalist român

Președintele genovez Giorgio Perinetti a anunțat că niciun jucător de la Genoa nu va părăsi echipa în pauza de iarnă. “În primul rând, vreau să clarific pentru toată lumea că nimeni nu pleacă de la Genoa în ianuarie. Acestea fiind spuse, unii ar putea să obţină o înţelegere pentru a rupe concurenţa”, a spus directorul Giorgio Perinetti pentru Radio CRC. De ce vorbim de Genoa ? Pentru că acolo joacă portarul românul Ionuț Andrei Radu (1,88 m, 21 de ani).

Din păcate sau din fericire, Ionuț Andrei Radu are toate șansele să continue la Genoa și în cea de-a doua parte a sezonului, în ciuda interesului arătat. cu ardoare, de Inter pentru serviciile portarului român. Directorul sportiv al clubului grifon a lămurit lucrurile într-un interviu acordat recent.

“Inter? Mai vedem ce se întâmplă, sper să mă aştepte. Momentan vreau să mă gândesc doar la vacanţă. După aceea voi vedea, când încep campionatul vom vedea”, a spus Radu.

Titularul postului de portar la reprezentativa U21 a României, Ionuț Radu i-a luat fața lui Marchetti încă din primele etape din Serie A. Radu a fost pe teren în 15 partide pentru Genoa în actuala stagiune, inclusiv în remiza 1-1 obținută de grifoni în deplasare cu liderul Juventus.

Radu se află în acest moment sub formă de împrumut la Genoa, însă clubul este obligat să-l cumpere în schimbul a opt milioane de euro în vara acestui an. Interesant este că Inter intenționează să-l cumpere înapoi pe Radu tot în vară, însă cu siguranță pentru o sumă ceva mai consistentă.

Ionuț Andrei Radu a fost inclus recent de UEFA în topul celor mai valoroși tineri jucători, alături de Ianis Hagi. Portarul în vârstă de 21 de ani evoluează în Italia încă din 2013, de la 16 ani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri