Caută
Close this search box.

Clotilde Armand despre scandalul BNR: Într-o Românie ideală, Vâlcov și Dragnea ar fi paznici de noapte la cimitir

Într-o Românie ideală, Liviu Dragnea şi Darius Vâlcov ar fi paznici de noapte la cimitir, a declarat consilierul local de la Sectorul 1, Clotilde Armand (USR), care a comentat la RFI conflictul PSD-BNR, în contextul deprecierii leului.

Clotilde Armand acuză PSD că vrea să pună mâna pe BNR: ”Nu cred deloc că PSD poate să rezolve problemele economiei românești, nu cu Vâlcov și Dragne la conducere. Cei doi au băgat deja în faliment două județe, Olt și Teleorman și acum ne paregătesc falimentul național. PSD a capturat aproape toate instituțiile din România și profită de ocazie, în mod cinic, pentru a pune mâna pe BNR. În statul paralel în care pare să trăiască PSD, vedem cu toții că Darius Vâlcov se visează guvernator BNR, iar Liviu Dragnea președinte. Într-o Românie ideală, îmi cer scuze că vă spun asta, cei doi ar fi poate paznici de noapte la cimitir”.

Reprezentanta USR a comentat şi întârzierea adoptării bugetului pe 2019: ”Este o problemă și la nivel local, în Consiliile Locale nu putem să votăm bugetul. Avem nevoie de o economie stabilă, unde să știm pe ce ne putem baza. Faptul că toate deciziile se iau în grabă, fără consultare ne costă pe toți. Trebuie neapărat să avem cât de repede un buget care să nu bage România în faliment”.

Un răspuns

  1. …sau la pușcărie, pentru acumularea averii de formă ilegală. ? Dar… suntem într-o Românie măcar normală (dacă nu ideală)?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri