Secretarul general al PSD, Codrin Ștefănescu, a declarat că „echipa cea mică” a fostului lider PSD Caraș-Severin, Ion Mocioalcă, care s-a înscris în partidul lui Victor Ponta, ar fi plecat cu întreaga bază de date cu membrii social-democrați din județ și că noua conducere a fost îndemnată să facă plângeri penale.

„Echipa cea mica a dlui Mocioalca a plecat de la sediul partidului cu calculatoarele și cu baza de date”, a declarat Codrin Ștefănescu într-o conferință de presă la Reșița, după o ședință cu filiala județeană condusă de noul președinte interimar deputatul Luminița Jivan.

„I-am rugat pe cei din conducere inclusiv sa faca si plangeri in sensul asta. Sa faca scrisori ultimative catre cei care au plecat cu baza de date. Nu poti sa pleci cu calculatoruil si cu toate informatiile despre membrii tai si sa mergi cu ele in alta parte. Au dat telefoane pentru alta parte si nu s-a dus nimeni acolo. Deci e un fel de ultimatum pe care il dam, daca nu inteleg situatia asta, in cateva zile vom face plangeri penale”, a adăugat secretarul general al PSD.

Ion Mocioalcă este secretar general al Pro România, partidul condus de fostul premier Victor Ponta.

Fost lider PSD Caraș-Severin, deputatul Ion Mocioalcă a anunțat pe 3 decembrie 2018 că pleacă din PSD.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

7 + 9 =