Caută
Close this search box.

Codrin Ștefănescu: ”În acest an România va avea un preşedinte care va fi român, patriot, iubitor de ţară, neafiliat intereselor de grup străine”

Codrin Ştefănescu

Codrin Ştefănescu (50 de ani), secretar general al PSD, a comentat, într-o intervenţie telefonică avută duminică seara la România TV, asupra subiectului central al anului în politica românească: alegerile prezidenţiale. Cu această ocazie, Ştefănescu a făcut un portret al viitorului preşedinte al României.

Iată ce a declarat social-democratul: „Marele anunţ este că coaliţia PSD-ALDE va da preşedintele României şi vom scăpa de acest coşmar numit Klaus Iohannis. Noi am terminat analizele de făcut şi va trebui să discutăm în coaliţie. Indiferent de variantă – varianta că mergem cu un candidat comun din partea coaliţiei sau cu doi candidaţi din partea PSD şi ALDE acelaşi va fi rezultatul: în acest an România va avea un preşedinte care va fi român, patriot, iubitor de ţară, neafiliat intereselor de grup străine, un om care întotdeauna să susţină libertăţile cetăţeneşti, un om care să nu fi jucat cu statul paralel, adică un om care să ţină la ţara lui. Noi garantăm lucrul acesta.” a spus Ștefănescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri