Caută
Close this search box.

Codrin Ştefănescu, secretarul general al PSD, ar fi falsificator de tablouri

codrin ştefănescu

Viceprimarul Capitalei, Aurelian Bădulescu, a dezvăluit detalii despre cum au fost pregătite atacurile din Piaţa Victoriei; camioane cu pietre aduse special pentru a fi aruncate spre jandarmi, ca să-i provoace să atace oameni paşnici, violenţi aduşi special printre manifestanţi ca să arunce pietre şi sticle incendiare!

O spune un om din celula de criză din spatele guvernului! De ce a răbufnit Bădulescu? Pentru că a fost „executat” în PSD de Codrin Ştefănescu, unealta lui Dragnea. Care Ştefănescu, iată ce secret are:

„Clanul Mutu de la Bucureşti i-a ameninţat pe toţi cu excluderea, dacă nu votează împotriva mea! Este o încălcare flagrantă a drepturilor. Păi ce, că l-am numit trompetă pe Codrin Ştefănescu, ăsta e motiv de execuţie? Ce partid am jignit eu?

Codrin Ştefănescu a ajuns să fie el partidul. Asta este social-democraţie? Codrin Ştefănescu este un panglicar, un falsificator de tablouri. Tot partidul ştie asta, dar nimeni nu o spune de frică. Este un cerc de interese care funcţionează cu noua conducere de la PSD Bucureşti.”, a declarat Aurelian Bădulescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri