Caută
Close this search box.

Concert Extraordinar de Anul Nou la Teatrul National Bucuresti

Dupa un concert sustinut la sfarsit de 2018  la Sala Palatului  ca moment de bucurie pentru sosirea noului an, Symphactory Orchestra condusa de Maestrul Tiberiu Soare   propune o noua celebrare pentru 2019 intr-o zi de sarbatoare in inceput de an  – 7 Ianuarie 2019 – o deschidere muzicala a anului 2019 calendaristic si artistic.

Desi ingrat din punct de vedere acustic pentru un eveniment muzical, minunata Sala Mare a Teatrului National isi asteapta ascultatorii luni, 7 Ianuarie, la ora 19,00 pentru a se bucura de un regal armonic prin alegerea celor mai cunoscute si minunate partituri din muzica de opera si simfonica a compozitorilor Wolfgang Amadeus Mozart, Gioachino Rossini, Gaetano Donizetti, Johannes Brahms,  Piotr Ilici Ceaikovski,  George Bizet, Johannes Strauss, Leo Delibes, Charles Gounod si Giacomo Puccini.

Invitatii serii sunt solisti de inalta tinuta ai scolii lirice romanesti : mezzosoprana Maria Miron, bas-baritonul Catalin Toropoc si soprana de coloratura Madalina Andreea Barbu care prin intrumentul cel mai sensibil  – vocea – vor putea transmite sentimente , mesaje si energii celor ce vin sa ii asculte ariile , duetele si tertetele propuse.

2019 inseamna a-VI-a editie in care Fundatia Calea Victoriei propune un regal muzical  la inceput de an si care, prin sprijinul partenerilor media poate fi vizionat in direct si pe TVR 3 sau audiat pe undele Radio Romania Muzical. Speram si dorim sa fie un an numai cu acorduri majori si ritmuri vesele!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri