Caută
Close this search box.

Constanţa: Bărbatul care şi-a ucis fata în vârstă de 14 ani a fost arestat preventiv

Bărbatul din judeţul Constanţa care, săptămâna trecută, şi-a ucis fata în vârstă de 14 ani, strângând-o de gât, a fost arestat preventiv de către Tribunalul Constanţa, pentru 30 de zile. Decizia instanţei nu este definitivă. Bărbatul nu şi-a recunoscut fapta în faţa procurorilor şi susţine că fata s-a sinucis.

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Constanţa, bărbatul respectiv, în vârstă de 47 de ani, din localitatea Săcele, a fost externat, miercuri, din Spitalul Judeţean Constanţa, fiind reţinut apoi pentru 24 de ore.

El a prezentat, joi, Tribunalului Constanţa, care a decis arestarea sa preventivă pentru 30 de zile, pentru omor calificat. Decizia instanţei nu este definitivă şi poate fi atacată la Curtea de Apel Constanţa. Bărbatul a fost dus în arestul Poliţiei Judeţene Constanţa.

Conform procurorilor, bărbatul nu şi-a recunoscut fapta, spunând că fata lui s-a sinucis injectându-şi o substanţă otrăvitoare, dar el nu a putut explica urmele de pe gâtul fetei. De asemenea, anchetatorii susţin că în jurul gâtului victimei erau nişte înţepături, dar acestea nu au avut vreo legătură cu moartea, fiind superficiale şi neproducând niciun efect în organismul ei.

Poliţiştii au fost sesizaţi, în 18 ianuarie, cu privire la un eveniment petrecut în comuna Săcele. Din primele informaţii ale anchetatorilor, un bărbat în vârstă de 47 de ani a agresat-o pe fiica sa, în vârstă de 14 ani, şi a ucis-o.

Iniţial, anchetatorii au luat în calcul varianta ca fata să fi murit după ce i-ar fi fost injectată o substanţă necunoscută.

Necropsia a arătat că decesul a survenit în urma asfixierii mecanice, cel mai probabil fata fiind strânsă de gât de tatăl ei. Apoi, bărbatul a vrut să se sinucidă, ingerând o substanţă necunoscută. El a fost dus în comă la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri