Crin Antonescu a declarat că nu ştie cine ar putea să aibă temeri în PNL cu privire la candidura sa pentru alegerile europarlamentare, dar aşteaptă o decizie publică în cadrul partidului.

Întrebat dacă în interiorul PNL există temeri sau reţineri în legătură cu candidatura sa la europarlamentare, Crin Antonescu a răspuns:

„Nu ştiu dacă există reţineri sau nu. Asta vom vedea în momentul în care se vor discuta şi se vor decide candidaturile, dar temeri chiar nu îmi imaginez că cineva ar putea să aibă. Nu văd care ar fi motivul pentru care cineva să se teamă de candidatura mea în interiorul partidului”.

Antonescu a precizat că încearcă pe cât posibil să nu comenteze zvonuri, în contextul în care a fost chestionat dacă a purtat discuţii cu preşedintele PNL Ludovic Orban, sau cu alţi liberali despre posibilitatea de a nu mai fi pe un loc eligibil.

„Eu încerc pe cât posibil să comentez fapte sau măcar declaraţii semnate. Zvonuri, surse eu nu am de ce să le comentez. Eu am discutat sigur şi cu preşedintele partidului şi cu alţi colegi, am prezentat un dosar de candidatură care cuprinde tot ceea ce trebuie să cuprindă, un program de candidatură, cu poziţia pe diferitele mari teme europene, cu toate elementele pe care le cere statutul şi o asemenea campanie în mod normal. Evaluarea, decizia se va face aşa cum s-a şi anunţat de altfel în reuniuni ale forului partidului care sunt îndrituite să decidă. Ca atare, în ce priveşte zvonurile nu am nimic de comentat”, a explicat fostul preşedinte al PNL.

Întrebat ce va face dacă nu se va regăsi pe locurile eligibile la europarlamentare, dacă va lua în calcul o candidatură în altă parte, Antonescu a replicat: „Este cred un lucru cât se poate de normal. Poziţia mea destul de discretă, ca să spun aşa, este cunoscută de nişte ani de zile. Pur şi simplu avem acest subiect şi el va avea o rezolvare sau alta. Nu văd niciun rost să discutăm ce se va întâmpla dacă. Dacă voi fi desemnat de către partid şi voi fi ales de către cetăţeni, atunci voi merge în Parlamentul European. Dacă nu, nu. Asta e tot ce-i sigur”.

153 Vizualizări

2 COMENTARII

  1. Respingerea candidaturii la europarlamentare, pe listele PNL, a lui Crin Antonescu ar fi un pacat mai mare decat pacatul „originar”, adica un fratricid, in care „sperantele neamului Cain” vor fi sterse precum stearsa va fi semintia lui (pacat pentru partid), astazi o efigie cu miros fetid, fara traire umana sau politica si aflata in „ochiul” unei tornade din care, ori se va ridica (nu ma duce capul cum) ori de va repozitiona modest dar, important (ca in „vremea” lui Abel) nu va mai fi niciodata.

  2. O putoare de om nu poate reabilitat niciodata. Nu merita isi are doar interesul lui personal , nu va face nimic pt. Romania . Vrea sa prosteasca prostii sa-l voteze . Un nimeni puturos cu ifose de mare om. siktir cacarau ,du-te la somn

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here