Caută
Close this search box.

Cum i s-a anulat lui Liviu Dragnea completul de 5 judecători

liviu dragnea

Liviu Dragnea a tras la sorţi complete, cu mâna Cristinei Tarcea, până a ieşit ce i-a convenit. A fost ajutat de Curtea de Apel Bucureşti. Cum – mai jos.

Vicepreşedintele Curţii de Apel Bucureşti este Cristiu-Ninu Luminiţa, fostă preşedintă a Tribunalului Teleorman, al cărei soţ este consilier în CJ Teleorman.

Pe 23 noiembrie 2018, Completul 17 fond al Curţii de Apel Bucureşti îl scapă pe Liviu Dragnea de cel de-al doilea complet de 5 neconvenabil pentru judecarea apelului său în dosarul Bombonica, după condamnarea la 3 ani şi 6 luni de închisoare cu executare din prima instanţă.

Completul 17 fond anula, la cererea lui Liviu Dragnea, Hotărârea nr. 137/ 2018 a Colegiului de conducere al ICCJ, în baza căruia au fost trase la sorţi noile completuri de cinci judecători, după Decizia CCR care a constatat nelegala lor constituire, din 2014 încoace. Mai mult, Hotărârea 137 a fost suspendată până la soluţionarea definitivă a cauzei.

După această decizie a Completului 17 CAB, Liviu Dragnea a scăpat de judecătorii Rodica Cosma, Horia Valentin Şelaru, Cristina Simona Nenita, Francisca Maria Vasile şi Ioana Alina Ilie şi a fost necesară o nouă hotărâre de Colegiu şi o nouă tragere la sorţi, care i-a adus lui Liviu Dragnea a treia variantă de complet, la care acum nu mai vrea să renunţe.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri