Caută
Close this search box.

Cum să porţi fusta tip creion în funcţie de silueta pe care o ai

Fustele tip  creion sunt un model impresionant care-ţi pot scoate foarte uşor silueta în evidenţă, mai ales dacă sunt purtate corect. Trebuie să recunoaştem că una dintre cele mai mari provocări este aceea de a găsi un model care să ni se potrivească şi să ne ajute să ne accentuăm chiar şi formele pe care nu le avem.
Dacă eşti mică de statură, alege să porţi o fustă cu talie înaltă. Multe femei mici de înălţime îşi doresc să ştie cât mai multe trucuri pentru a crea acel efect de câţiva centimetri în plus. Potrivită pentru acest look este fusta tip creion cu talie înaltă, aceasta ajutând la jonglarea cu dimensiunile.
Dacă eşti înaltă, încearcă o fustă midi. La fel ca în cazul fustelor cu talie înaltă, fustele midi tip creion pot oferi un efect care să-ţi  mascheze înălţimea. O abordare foarte interesantă este aceea de a o purta alături de o pereche de pantofi cu toc kitten.
Dacă ai corpul în formă de clepsidră alege să porţi o fustă cu imprimeu. Astfel, proporţiile  tale vor fi evidenţiate cu ajutorul unui model cu imprimeu bold sau cu un material neaşteptat care să te ajute să-ţi accentuezi talia îngustă şi şoldurile late.
Dacă silueta ta este dreaptă, optează pentru o fustă de tip wrap. În felul acesta, fusta wrap tip creion se va potrivi perfect corpului tău pentru că va reuşi să definească talia cu ajutorul materialelor asimetrice pentru a crea iluzia formelor pe care ţi le doreşti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri