Caută
Close this search box.

Dan Barna critică dur acțiunea lui Dragnea la justiția UE: o manifestare iresponsabilă

usr

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, recurge la justiția europeană, în încercarea, se presupune, de a obține anularea raportului OLAF. Acesta din urmă stă la baza inculpării sale în dosarul Tel Drum.

Liderul USR, Dan Barna, a declarat pentru rfi.ro că „această manifestare ridicolă şi iresponsabilă a domnului Liviu Dragnea vine să arate o dată în plus că el a început să-şi creadă propria retorică, adică ceea ce Liviu Dragnea încearcă să vândă României de doi ani, că e în regulă să furi bani publici şi să nu păţeşti nimic (…), ideea că e OK să fii o persoană condamnată penal şi să conduci un stat (…) pentru noi, pentru USR, pentru România este o idee de neacceptat”.

În opinia sa, „Liviu Dragnea încearcă să mute această retorică pe care o livrează în România de doi ani, s-o mute şi la nivel european şi întrucât nu a atacat raportul OLAF şi a ieşit de mult timp din termen, s-a gândit să inventeze acest artificiu, atacând Comisia Europeană, în momentul în care România deţine preşedinţia rotativă a Consiliului, atacând Comisia Europeană pentru avizul pe care l-a dat faţă de acest raport OLAF

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri