S-a discutat mult în vremea din urmă despre celebrele OUG ale Guvernului. Ordonanțele de urgență, desigur. Pe seama lor s-au făcurt și se fac numeroase speculații, iar cei luați în ”colimator” sunt și miniștrii de resort, nu numai pemierul. Este și cazul mult discutatei ordonanțe pentru amnistie și grațiere, despre care se vorbește de mai multe luni. În primele zile ale anului 2019 discuțiile au continuat, nici nu se putea altfel.  Dar până la amnistie și/sau grațiere, care vor veni sau nu – nimeni nu știe – avem o altă OUG care pare ”hotărâtă” să nu mai aștepte deloc.

Consilierul onorific al Guvernului Dăncilă, Manuela Hărăbor, a declarat că Executivul va emite o ordonanța pentru înființarea unei orchestre în cadrul Președinției Consiliului Uniunii Europene.

Manuela Hărăbor a făcut anunțul înaintea concertului care a marcat preluarea oficială a președinției Consilului Uniunii Europene de către România, informează realitatea.net.

În cadrul ceremoniei de la Ateneul Român au susţinut discursuri preşedintele Klaus Iohannis, preşedintele Senatului Călin Popescu Tăriceanu, vicepreşedintele Camerei Deputaţilor Florin Iordache, preşedintele Parlamentului European Antonio Tajani, preşedintele Consiliului European Donald Tusk, preşedintele Comisiei Europene Jean-Claude Juncker şi premierul Viorica Dăncilă.

99 Vizualizări

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

3 + 5 =