Caută
Close this search box.

Fenechiu îl desființează pe Toader: Nu urmărește decât interesele corupților din PSD-ALDE!

tudorel toader

Declarația ministrului Justiției de luni seară cu privire la atacarea la Curtea Constituțională a completurilor de 3 judecători de la Înalta Curte a făcut valuri în mass-media și în societatea civiliă.

Deputatul PNL Daniel Fenechiu explică interesele unui astfel de demers și neregulile acestei intenții:

”Domnul Toader este un exponent al celor care vor să paralizeze tot ce a făcut Justiția pornind de la niște greșeli care s-au întâmplat. Aici mă refer la procurorii de la Ploiești, de la Oradea, la anumite lucruri care sunt cunoscute public. Din păcate, pentru domnul Toader, nu poți să rezumi activitatea parchetelor din România la anumite greșeli, anumite abuzuri săvârșite de câțiva procurori și câțiva judecători. Este motivul pentru care, în general și cu siguranță oamenii care stăpânesc foarte bine fenomenul Justiției știu lucrul acesta, în momentul când se întâmplă niște erori de la legislație în materie de Justiție, trebuie rezolvate punctual. Nu poți să vii cu o reglementare în care să constați că Justiția din România a lucrat prost la unison.” a declarat deputatul.

Deși recunoaște că abuzuri și greșeli s-au făcut în domeniu, consideră că tergiversarea întregului sistem judiciar este o măsură extremă:

Au fost erori, au fost greșeli, au fost abuzuri care trebuie devoalate individual. Domnul Toader, prin prisma faptului că este profesor universitar și are o experiență ca judecător la Curtea Constituțională, nu face altceva decât să pună în slujba unor interese particulare care urmăresc destructurarea Justiției și scăparea oamenilor care au săvârșit o serie de golănii în activitatea economică, socială, politică în România.

Credeți că ce vrea el să faca este cu dedicație pentru cineva anume?

”Cu siguranță. Domnul Toader, prin tot ceea ce face, nu urmărește decât interesele corupților din PSD-ALDE, care sunt foarte mulți și cu siguranță mandatul domniei sale este un mandat care este cauționat în favoarea oamenilor care au încălcat legea în România și care in mom de față fac obiectul unor demersuri susținute de a fi salvați de brațul legii.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri