Noi dezvăluiri au apărut în presă despre Florian Coldea și un al nume greu din România, Dacian Cioloș. Despre ce doi se spune că ar fi servit masa undeva în Viena, în luna decembrie.

„Batranelul din imagine se numeste Florian Coldea. El este pensionar acum, dar a fost seful SRI Romania in ultimii 10 ani. Noua ne place de el, fiindca este un pensionar tare atipic: in loc sa stea acasa, sa se uite la Canal D, domnia sa umbla neincetat in ultimele luni. Au aparut o gramada de poze cu el in diverse avioane, sau mentiuni despre vizite ale sale in diverse locuri.

De exemplu, recent, Ziar de Cluj v-a dezvaluit ca domnul Coldea s-a relaxat la cabana unui cunoscut milionar clujean, unde a avut si o companioana care, din cate ne-a relatat Sebastian Ghita, nu semana deloc cu nevasta-sa”, scrie Ziardecluj.

Sursa citată a dezvăluit două poze, una cu „pensionarul Coldea in drum spre Viena, iar in cea de a doua este fatada unul local vienez de fite, unde domnul Coldea s-a intretinut, indelung si cordial, cu domnul Dacian Ciolos”.

Dacian Cioloș a plecat, după această întâlnire, la Munchen.

62 Vizualizări

1 COMENTARIU

  1. Mizerii ale unor securisti imputiti si PSD-isti .Atit si nimic mai mult.TYrebuie saa fii retardat sa crezi acester mizerii lansate si de Cap de Porc Bogdan Chireac (platit cu sute de milioane ptr a ventila in societatea romaneasca astfel de mizerii, minciuni, manipulari tipice Propagandei PSD=Partidul Slugilor lui Dragnea) in fituica lui PSD-ista DC News.Primul care a lansat pe piata diversiunea intilnirii SF Ciolos-Codea a fost un ,,jurnalist ” pirit din Cluj Liviu Alexa, proprietarul „Ziar de Cluj” și NCN TV care a aparut recent pe lista jurnalistilor platiti de PSD.A facut asta ca raspindac si KGB-istul si fostul Secretar General al PSD Kuzmin Gusa .Cine se aseamana se aduna caci sunt uniti in muget si nesimtiri.https://dacnews.net/actualitate/o-noua-minciuna-mizerabila-marca-gusa-la-realitatea-tv-ciolos-s-a-intalnit-cu-coldea-la-viena/?fbclid=IwAR2xI31PzAjONSF6_5VxqRYv4wKK_C-Vi9zF8ID_2W8Pbxb0U5M8KbIJc7g

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

5 + 1 =