Caută
Close this search box.

FOTO. Atac fără precedent. Trucaj foto cu Klaus Iohannis, purtând casca nazistă, pe pagina unui consilier PSD

Consilierul judeţean PSD din Vrancea, Constantin Guguianu, a postat pe Facebook un trucaj cu preşedintele Klaus Iohannis îmbrăcat în hainele armatei naziste.

Consilier judeţean PSD la Vrancea Constantin Guguianu este fost ofiţer de contrainformaţii militare şi este de 15 ani consilier judeţean în Consiliul Judeţean Vrancea.

„Vă reamintesc că promovarea şi răspândirea însemnelor naziste constituie, conform legii, infracţiune”, a comentat la postare un vrâncean, iar altul a fost mai categoric şi a cerut raportarea postării la Facebook.

„Este de o gravitate fără precedent. Faptul că PSD nu s-a delimitat de acest gest, deși au trecut 22 de ore, arată că își asumă asta. Aici nu a fost atacat Iohannis, ci șeful CSAT și președintele României”, a declarat realizatorul Jocuri de Putere Rareș Bogdan.

În imaginea de mai jos se vede figura preşedintelui României, Klaus Iohannis, cu o cască militară nazistă pe cap. Ulterior, consilierul PSD a șters imaginea de pe pagina sa de Facebook.

Guguianu le-a răspuns celor care i-au dezaprobat postarea: „Nu înţeleg comentariile astea docte”.

Constantin Guguianu este fost ofiţer de contrainformaţii militare şi de 15 ani este consilier judeţean la Vrancea ales pe listele PSD. Acesta a îndeplinit pentru o perioadă şi funcţia de director al Casei de Pensii Vrancea, scrie comisarul.ro.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri