Gabriela Firea mărturisește că a avut probleme de sănătate. Primarul general dă un exemplu politicienilor si este operată în țară de conf.dr. Iulian Brezean, de la Spitalul Cantacuzino din București.

Gabriela Firea a făcut investigațiile și tratamentul la Spitalul Colentina și Cantacuzino, ambele unități afânduse în subordinea municipalității. Gabi Firea a fost operată laporoscopic – se pare că a făcut o colecistectomie.

Unele incercari care apar in calea vietii noastre sunt prea dificile pentru a putea fi depasite de unul singur. Dumnezeu ne ajuta sa fim inconjurati de oameni care sa ne ridice. Multumesc celor care mi-au fost alaturi in problema de sanatate pe care am avut-o, in toata aceasta perioada. Multumesc echipelor medicale de la spitalele Doctor Ion Cantacuzino si Colentina. Am stiut ca sunteti la fel de buni ca orice centru medical european si nu am gresit avand incredere in Dumneavoastra. Multumesc familiei mele si prietenilor mei dragi care m-au inconjurat cu atata dragoste care, impreuna cu interventiile si tratamentele, m-au pus pe picioare, a scris primarul general pe pagina sa de facebook.

În imagine, Gabriela Firea alături de chirurgul conf.dr. Iulian Brezean

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here