Caută
Close this search box.

Georgeta Corina Popescu, numită director general la Electrica

Consiliul de Administrație al Electrica SA a desemnat-o pe Georgeta Corina Popescu în funcția de Director General al companiei, începând cu data de 1 februarie 2019, pentru un mandat de 4 ani, informează Electrica.

Aceasta deținea funcția de director general, însă era interimar. Corina Popescu a mai fost președinte al Directoratului Transelectrica, iar în guvernarea Cioloș a fost secretar de stat în Ministerul Energiei.

Georgeta Corina Popescu are experiență de mulți ani în domeniul energiei electrice și al gazelor naturale. Numită la data de 1 iunie 2018 pe poziția de Director General al Societății de Distribuție a Energiei Electrice Muntenia Nord, parte a Grupului Electrica, Corina Popescu a preluat din data de 1 noiembrie 2018 și funcția de director general provizoriu al Electrica SA.

Absolventă a Facultății de Energetică din cadrul Universității Politehnica București, specializarea Electroenergetică, Georgeta Corina Popescu și-a început cariera profesională în cadrul Sucursalei de Distribuție și Furnizare a Energiei Electrice București.

Citeste si: Criza Brexit: Regina îndeamnă Marea Britanie să găsească un numitor comun

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri