Caută
Close this search box.

Gigi Becali aruncă bomba: ”Ce a făcut Băsescu nu pot să spun, că nu e prescris. Poate spune Mircea Sandu”!

Patronul FCSB face, după aproape 6 ani, dezvăluiri bombă despre fostul președinte, Traian Băsescu. Gigi becali a mărturisit cum l-a ajutat acesta într-un moment foarte greu, dând de înțeles că ar fi intervenit pentru ca Steaua să nu fie retrogradată.

Gigi Becali s-a referit la „Cazul Valiza”, din 2008, când tentativa sa de a-i motiva pe jucătorii lui „U” Cluj cu 1,7 milioane de euro, la meciul din ultima etapă cu CFR Cluj, a fost dejucată de procurorii DNA.

„Era atunci Dosarul Valiza. Cele mai mari emoţii din viaţa mea le-am trăit atunci, când aveam procesul la UEFA pentru retrogradare. Odată o să spun cum s-a întâmplat. Băsescu a intervenit, atât pot să spun. Băsescu a ajutat ca Steaua să nu fie retrogradată. Am mai spus-o. Poate să vă spună Mircea Sandu mai multe. Băsescu l-a chemat pe Mircea Sandu, mai multe nu pot să spun că nu e prescris. Atunci am avut cele mai mari emoţii”, a spus Gigi Becali la Digi Sport.
Gigi Becali a recunoscut că a investit în fotbal doar pentruu bani şi faimă: „Când am intrat în fotbal era numai performanţa, după aia am făcut şi foarte mulţi bani. Era slava deşartă. Acum îmi dau seama că timpul a trecut şi la mine în buzunar nimic… Eu nu am de-astea, că să iubesc culorile… Suporterii de-aia trebuie respectaţi. Numai că ei au vrut să facă nişte lucruri care pe mine nu mă interesau”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri