Patronul FCSB face, după aproape 6 ani, dezvăluiri bombă despre fostul președinte, Traian Băsescu. Gigi becali a mărturisit cum l-a ajutat acesta într-un moment foarte greu, dând de înțeles că ar fi intervenit pentru ca Steaua să nu fie retrogradată.

Gigi Becali s-a referit la „Cazul Valiza”, din 2008, când tentativa sa de a-i motiva pe jucătorii lui „U” Cluj cu 1,7 milioane de euro, la meciul din ultima etapă cu CFR Cluj, a fost dejucată de procurorii DNA.

„Era atunci Dosarul Valiza. Cele mai mari emoţii din viaţa mea le-am trăit atunci, când aveam procesul la UEFA pentru retrogradare. Odată o să spun cum s-a întâmplat. Băsescu a intervenit, atât pot să spun. Băsescu a ajutat ca Steaua să nu fie retrogradată. Am mai spus-o. Poate să vă spună Mircea Sandu mai multe. Băsescu l-a chemat pe Mircea Sandu, mai multe nu pot să spun că nu e prescris. Atunci am avut cele mai mari emoţii”, a spus Gigi Becali la Digi Sport.
Gigi Becali a recunoscut că a investit în fotbal doar pentruu bani şi faimă: „Când am intrat în fotbal era numai performanţa, după aia am făcut şi foarte mulţi bani. Era slava deşartă. Acum îmi dau seama că timpul a trecut şi la mine în buzunar nimic… Eu nu am de-astea, că să iubesc culorile… Suporterii de-aia trebuie respectaţi. Numai că ei au vrut să facă nişte lucruri care pe mine nu mă interesau”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

1 + 8 =