Caută
Close this search box.

Groază la stația Romană. Oamenii merg la metrou să se sinucidă, trenurile oprite

UPDATE Victima a murit.

Metrolul este blocat. Se așteaptă acum ca magistrala să fie scoasă de sub tensiune pentru a se putea interveni, notează ISU București-Ilfov.

Un nou incident la metroul bucureștean, la doar o zi după ce un tânăr a fost lovit de tren la ”Costin Georgian”.

Detașamentul Special de Salvatori, descarcerare și SMURD acționează la această oră, după ce o persoană a fost lovită de metrou, la stația ”Piața Romană”. Victima se află în tunel, la aproximativ 50 de metri de peron.

”În urmă cu scurt timp, prin apel 112 a fost sesizat faptul ca o persoana a fost lovita de garnitura unui metrou, la stația Piata Română. La fața locului se afla salvatorii și polițiștii, care iau masuri pentru extragerea persoanei și stabilirea contextului în care s a produs evenimentul” arată autoritățile.

Primele indicii arată că ar fi vorba despre o tentativă de suicid. Trenurile au fost oprite pe magistrala Pipera-Berceni a unui bărbat. „Metrorex informează că, astăzi, 03.01.2019, începând 15:00, circulația trenurilor de metrou este reorganizată pe Magistrala 2 de metrou. Reorganizarea este făcută ca urmare a lovirii unei persoane de către un tren de metrou, posibila tentativa de suicid. Urmează ca ancheta de cercetare să stabilească condițiile în care s-a produs evenimentul. La fața locului au ajuns atât echipele medicale SMURD, cât și Salvatarii Metrou pentru a acorda primul ajutor. Metrorex va comunica reluarea circulației trenurilor de metrou în condiții normale”, se arată în comunicatul emis de METROREX.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri