Caută
Close this search box.

Incendiu la Courchevel: Două persoane au fost ucise la stațiunea franceză de schi

Un incendiu puternic a izbucnit în stațiunea franceză de schi Courchevel, omorând două persoane și rănind alte 22, spun oficialii locali citați de BBC.

Incendiul a început înainte de zorii zilei de duminică, într-o clădire care găzduia lucrători sezonieri. În total, au fost afectate trei clădiri. Șaptezeci de pompieri s-au luptat pentru a aduce focul sub control. Cauza nu a fost încă confirmată.

Imaginile de la scenă arată că echipajele de pompieri folosesc scări pentru a încerca să salveze persoanele din interiorul clădirii cu trei etaje. Un videoclip, postat pe rețelele de socializare, arată că cel puțin o persoană sare dintr-un geam de la etajul superior pentru a încerca să scape de incendiu. Rapoartele mass-media locale spun că clădirea găzduiește aproximativ 60 de muncitori, inclusiv străini.

Trei dintre cei patru răniți grav au fost duși la spital cu elicopterul, au spus oficialii locali. Frédéric Loiseau, un oficial al administrației locale, a declarat pentru postul francez BFMTV că identitatea persoanelor ucise nu a fost încă stabilită. „În cazul celor grav răniți, este imposibil să se precizeze dacă leziunile lor au survenit după cădere. Pentru că focul era la etajul al treilea, unii oameni au sărit să-și salveze viețile”, a spus el. „Au existat emisii de monoxid de carbon, și au existat și arsuri”. El a spus că procurorii și poliția locală vor lansa o investigație asupra a ceea ce a declanșat focul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri