Caută
Close this search box.

Incident cumplit în nordul României. Un bărbat i-a dat foc nevestei, apoi s-a autoincendiat

Un botoşănean şi-a incendiat nevasta după un scandal monstru. Bărbatul era în stare avansată de ebrietate şi s-ar fi supărat că soţia i-a reproşat acest lucru. A stropit-o cu benzină şi i-a dat foc. Flăcările l-au cuprins şi pe el, ambii soţi ajungând în stare gravă la spital. 

În comuna Stăuceni, judeţul Botoşani, un sătean de 46 de ani şi-a incendiat soţia. Incidentul a avut loc astăzi după o ceartă cumplită între cei doi soţi.
Bărbatul de 46 de ani ar fi venit beat acasă iar nevasta i-a reproşat acest lucru. Între cei doi a izbucnit o ceartă cumplită. Supărat, botoşăneanul a pus mâna pe o sticlă cu motorină şi-a stropit nevasta şi i-a dat foc.

În câteva secunde s-au aprins însă şi hainele bărbatului din cauza stropilor de motorină. Vecinii au reuşit să-i stingă, alarmaţi de scandalul din curte. Ambii soţi au ajuns cu arsuri grave la spital.

 

Un răspuns

  1. MagnaNews spuneti redactorului cu titlurile sa citească articolele. În titlul lui scrie despre benzina, în articol despre motorină. Eventual scăpați de el. Uneori pune niste titluri aiurea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri