Caută
Close this search box.

Ioan Rus anunţă începutul apocalipsei PSD

ioan rus

Liderul de odinioară al așa-zisului Grup de la Cluj, Ioan Rus, susține că PSD se va prăbuși în perioada imediat următoare sub 20% în toate sondajele de opinie.

Aceasta întrucât partidul celor trei trandafiri pierde electorat prin toți porii, din pricina lui Liviu Dragnea și a gravelor incapacități guvernamentale.

”Indiferent de sumele cu multe zerouri pe care Liviu Dragnea le oferă atunci când comandă sondaje coafate, adevărul nu mai poate fi ascuns: PSD se prăbușește cu viteza luminii în preferințele electorale.

Având în vedere prestațiile PSD și ale lui Dragnea, eu sunt convins că partidul se îndreaptă spre dezastru: nu este deloc exclus ca PSD să se prăbușească, în scurt timp, sub 20%.

Oricâte eforturi financiare va face Dragnea pentru a salva aparențele, îi va fi imposibil să ascundă faptul că PSD se pregătește să se transforme într-un partid de duzină. În ritmul ăsta, este inevitabil să nu se aleagă praful de PSD”, a declarat Rus.

2 răspunsuri

  1. caragiale spunea cand i se acorda titlul de „cetatean de onoare al Ploiestiului: „este mult prea tarziu si mult prea putin”! Același lucru se simte și cu intervenția dumneavoastră.Unde ați fost, domnule Rus, cand congresele PSD sau forumurile acestui fost partid politic îl reconfirmau in frunte, pe acest VÂNZĂTOR VÂNDUT care sfidând orice, spunea zâmbind: „de ce nu ia o hotărâre și să mă împuște?” Nu cred ca e departe momentul.

  2. Ignorantii, interpreteaza ERONAT cuvantul APOCALIPSA .. APOCALIPSA inseamna REVELATIE sau descoperire … CRESTINII deci CREDINCIOSII nu se tem de ceeace scrie in APOCALIPSA din BIBLIE .. acolo sunt pentru cei care ignora pe Dumnezeu, soarta celor care ignora pe Dumnezeu este profetita in ultima carte a Bibliei …. IADUL ! asta indiferent din ce partid .. orice om care ignora pe Dumnezeu cat traieste pe pamant are un viitor de nefericire eterna .. si tot in Apocalipsa este revelatie pentru cei care onoreaza pe Dumnezeu ei vor avea parte de FERICIRE ETERNA !credem sau nu.. Biblia este adevarata !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri