Caută
Close this search box.

Ion Cristoiu vrea amnistia şi „100.000 de oameni să devină liberi”

ion cristoiu

Ion Cristoiu a cerut la Antena 3 ca guvernul PSD-ALDE să dea ordonanţa de urgenţă pe amnistie şi graţiere pentru ca astfel „100.000 de oameni din România să devină liberi”.

Cristoiu a declarat că este „un adept necondiţionat al acestei ordonanţe”.

„Eu sunt un adept necondiţionat al acestei ordonanţe. De ce? Pentru că în momentul în care ea se dă devin liberi cel puţin 100.000 de oameni în România – adică politicieni, primari, jurnalişti. Liberi de vulnerabilităţi. Multă lume confundă efectele cu cei care au procese. Nu! În acel moment, orice posibilitate de şantajare a unui politician de către sistem cu dosarul s-a terminat.

Revin în prim plan oameni pentru care s-au cheltuit milioane de euro să fie scoşi din joc: Oprescu, Năstase etc. La ora actuală, sistemul are o chestiune de viaţă şi de moarte să nu se dea această ordonanţă pentru că nu ar mai stăpâni nimic”, a spus Ion Cristoiu.

Cristoiu este angajat permanent la ziarului Evenimentul zilei, al cărui patron de faţadă, Dan Andronic, este trimis în judecată de DNA în mai multe dosare. Patronul real al publicaţiei, Elena Udrea, a fost şi ea condamnată cu executare în urma unui dosar întocmai de DNA.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri