Caută
Close this search box.

Italia: Un român a îngrozit zeci de oameni. Și-a maltratat soția chiar în restaurantul în care femeia lucra

Un român din Foggia, în vârstă de 33 de ani, și-a maltratat soția, care lucra ca ospătăriță într-un restaurant din Lucera, Italia.

Potrivit immediato.net, faptele au avut loc în după-amiaza zilei de ieri, când omul, după ce a cheltuit toți banii pe alcool, într-o stare de ebrietate avansată a ajuns la soția sa la locul de muncă, cu intenția de a mai bea ceva.

Situația a degenerat imediat după refuzul femeii de a-l servi, iar bărbatul a început să o insulte, să o lovească în mod repetat cu pumni în cap și să arunce în ea cu obiecte grele.

Femeia a reușit să se baricadeze într-o cameră și să apeleze numărul de urgență 112.

Polițiștii l-au prins în momentul în care o lovea pe tânără, românul fiind reținut pentru infracțiunile de tâlhărie și rele tratamente în detrimentul familiei.

De aproape un an de zile, tânăra îndura pedepsele nemeritate ale soțului său, însă niciodată nu a avut curajul să spună cuiva.

Polițiștii au aflat că bărbatul, își bătea soția pentru că nu aducea suficienți bani în casă, el fiind șomer. De cele mai multe ori, bătăile aveau loc în fața celeor două fiice ale tinerei, de 5 și 9 ani.

Ioan Apostol a fost arestat preventiv și încarcerat la închisoarea Foggia, fiind pus la dispoziția autorității sistemului judiciar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri