Caută
Close this search box.

LA MULȚI ANI, 2019! Sute de mii de români au preferat să facă Revelionul în stradă

Sute de mii de români au întâmpinat noul an în aer liber, la petrecerile organizate de primăriile oraşelor, cu focuri de artificii și concerte.

La Revelionul din acest an, organizat de Primăria Capitalei în Piaţa Constituţiei, au cântat artişti precum Delia, Smiley sau Carla’s Dreams, iar invitat special a fost DJ-ul internaţional ATB.

O altă petrecere în Capitală a fost organizată de Primăria Sectorului 3, de altfel singura primărie de sector care organizează un astfel de eveniment. „Primăria Sectorului 3 a pregătit un spectacol complex, cu încărcătură simbolică, în cadrul căruia vor performa artişti ai scenei româneşti, dintre care amintim: Alifantis&ZAN, Byron, Lidia Buble, Silviu Biriş, ROA,Vunk, Adrian Naidin, Mihai Mărgineanu, Paraziţii şi Carla’s Dreams”, transmit reprezentanţii Primăriei Sector 3, scrie Mediafax.

Revelionul la Brașov

Piaţa Sfatului rămâne locul de întâlnire al braşovenilor şi turiştilor, în noaptea de Revelion. Spectacolul a început la ora 22.30 cu muzică populară în interpretarea celor două „gemene ale folclorului maramureşean“, Suzana şi Daciana Vlad, urmate de Ciro de Luca, un fost carabinier italian care a făcut carieră în muzică şi s-a stabilit în România, iar în jurul orei 23.45 a început show-ul Phoenix. Trupa şi-a întrerupt concertul pentru trecerea în noul an şi a continuat după focul de artificii.

Revelionul la Cluj-Napoca

Începând cu or 22.00, în Piaţa Unirii au concerta Hora, Cargo şi Arpy&Zip Band. Focul de artificii de 15 minute a fost organizat în Piaţa Avram Iancu la miezul nopţii. Primăria a distribuit 700 de sticle cu şampanie.

Revelionul la Craiova

La ora 22.30, pe strada A.I. Cuza, în dreptul Universităţii din Craiova, a fost organizat un spectacol susţinut de Adrian Sână & Band. Pe scenă a urcat Smiley, apoi a avut loc focul de artificii.

Revelionul la Sibiu

La ora 22.00, în Piaţa Mare au început să concerteze cei de la The Noise. Programul a continuat cu muzică rock în interpretarea binecunoscuţilor sibieni de la Riff, iar în ultima oră din an a cântat Ştefan Bănică & Band. Ora zero a noului an a fost marcată de un spectacol de artificii, apoi pe scenă au urcat olandezii de la BZN.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri