Caută
Close this search box.

Lideri PSD îl bănuiesc pe Dragnea că i-a păcălit cu OUG pe amnistie şi graţiere

liviu dragnea

Mai mulţi lideri PSD îl bănuiesc pe Liviu Dragnea că a renunţat la ordonanţa de amnistie şi graţiere după ce dosarul său a fost repartizat la un complet de judecată favorabil.

Dragnea este suspectat că vrea să-şi salveze singur pielea, susţin surse din conducerea partidului. Nici premierul Viorica Dăncilă nu susţine amnistia, pasând responsabilitatea la Tudorel Toader, care, la rândul său, trage de timp.

Baronii PSD se tem că Liviu Dragnea a renunţat la planul „salvării colective“, aşa cum e numită în partid ordonanţa de urgenţă privind amnistia şi graţierea.

Liderii social-democraţi îl suspectează pe Dragnea că vrea să se salveze singur de puşcărie. Rumorile s-au înteţit după ce Liviu Dragnea a nimerit, din a treia încercare, la un complet favorabil de la Înalta Curte, care va da sentinţa definitivă în dosarul în care liderul PSD a fost condamnat la 3 ani şi jumătate cu executare în primă instanţă.

Dragnea a scăpat de judecătorii ostili de la Înalta Curte profitând de o decizie a CCR, instituţie unde liderul PSD are o mare influenţă.

„Toată lumea aştepta ordonanţa de amnistie şi graţiere în luna decembrie. Acum am intrat deja în an cu două rânduri de alegeri, plus preşedinţia UE, deci va fi greu ca Guvernul să-şi asume un asemenea act de clemenţă. Ne poate costa mult electoral. Oricum, Dragnea e cunoscut ca un tip care negociază numai pentru el“, susţin sursele citate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri