Caută
Close this search box.

Liviu Dragnea a dat în judecată Comisia Europeană

liviu dragnea

”Președintele PSD vrea să ajungă, prin această acțiune, la anularea raportului OLAF care a constatat frauda cu fonduri europene în dosarul Tel Drum, raport care a dus la inculparea sa de către DNA”, arată Newsweek, citând Ziare.com.

Surse de la Luxemburg au explicat pentru Ziare.com că Liviu Dragnea nu mai putea să atace raportul OLAF, pentru că ieșise de mult din termen. Așa că ar fi ales o cale indirectă, atacând răspunsul negativ primit de la Comisia Europeană la o plângere pe care a facut-o în privința Raportului OLAF.

Într-o actiune de 40 de pagini, Liviu Drangea acuză faptul că OLAF nu i-a respectat dreptul de a fi audiat și prezumția de nevinovație cu ocazia realizării raportului, care ar fi fost întocmit cu încălcarea regulilor de bună administrare a justiției.

Liviu Dragnea este asistat de avocații Bernard O’Connor și Sebastien Gubel. Juriști consultați de Ziare.com afirmă că acțiunea lui Liviu Dragnea împotriva CE ar fi inadmisibilă : „Dragnea crede ca la Tribunalul UE este ca la CCR”, mai scrie Ziare.com.

Potrivit site-ului Tribunalului UE, dosarul Dragnea v Commission Case T 738/18 a fost inregistrat pe data de 11.12.2018.

Un răspuns

  1. Bine a facut domnia sa domnul Dragnea. O sa faca ordine si intre institutiile UE domnia sa. Este unul dintre cei mai mari politicieni pe care a avut si are Romania. O persoana ca domnia sa se naste o data la 100 de ani. De la Nicolae Iorga Romania nu a mai avut un politician de asa valoare. Sa lasam certurile si il ajutam pe domnia sa sa faca ce are de facut pentru Romania. Un om pentru viitorul Europei domnia sa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri