Caută
Close this search box.

Liviu Pleşoianu este sigur că va ajunge preşedintele României

Pleşoianu

Deputatul PSD Liviu Plesoianu a distribuit satisfăcut pe Facebook declaraţiile clarvăzătoarei Mariana Cojocaru, care susţine că viitorul preşedinte al României va fi din zodia Vărsătorului. Plesoianu menţionează că şi el este vărsător.

„Corespundem şi din punct de vedere astrologic (Vărsător, născut pe 24 ianuarie)… Aşa că rămâne cum am stabilit…

Mariana Cojocaru: ‘Avem astrograma României: Soarele este în Vărsător. 2019 este un an deosebit! 24 ianuarie… Eu raportez ţara întotdeauna la zodia Vărsătorului… Vom face 160 de ani de la Mica Unire!’

Mariana Cojocaru: ‘Imi doresc de multă vreme pentru ţara asta un Preşedinte Vărsător!’

Răzvan Dumitrescu: ‘Ei, mai stăm…’

Mariana Cojocaru: ‘Stam şi aşteptăm…’

…Sau poate nici nu mai stăm, nici nu mai aşteptăm”, a scris Plesoianu pe Facebook.

În urmă cu un an, în ianuarie 2018, Plesoianu a publicat pe pagina sa de Facebook o scrisoare deschisă adresată colegilor săi din PSD, în care anunţa că va candida la alegerile prezidenţiale din 2019, indiferent dacă partidul îl va desemna sau nu drept candidat în cadrul viitorului Congres.

3 răspunsuri

  1. ” Si ma purtam atata de smerit incat sadeam increderea in inimi si le starneam furtuni de osanale, chiar cand eram cu regele alaturi” (traducere A.Marcu).
    Precum Henric al IV-le de Monmouth (chiar daca traim intr-o lume in care fictiunea incearca se substituie realitatea) as dori ca lumea noastra statala (romaneasca) sa fie macar la nivelul conducatorilor care au avut la dispozitie mult mai putine „pargii de control” asupra cetatenilor dar care au dorit sincer (si doar pentru cetateni) sa se afle efemer in fruntea lor.
    Domnule Plesoianu daca doriti sa fiti presedintele Romaniei (eu va sustin neconditionat doar daca jurati ca dupa castigarea mandatului nu mai apartineti niciunui partid, stiu ca este greu dar asta este Constitutia) si ve-ti putea in sfarsit si primul, sa fiti un presedinte neinregimentat politic, fara atributii executive (cum incearca unii astazi dar nu vor reusi), fara punerea „in paranteze” a tipului uman „general acceptat” adica cum suntem noi, majoritatea (nu suntem ceceni), fara barbi, fara codita, fara tatuaje, barbieriti deja la ora 7 sau 8 si siguri pe toti cei 100 de miliarde de neuroni pusi in slujba acestei „tari”, deja mult prea greu incercate.
    Daca va veti abate si cu un milimetru de la acest sablon (frust prezentat intr-adevar), aici astept si pozitia dvs., nu veti castiga niciodata Romania, poate doar alegerile.
    Fara Romania ve-ti castiga inca o prelungire inutila a „pretentiilor” vestului in aceasta (ma feresc sa o mai numesc tara) sau poate doar inca un paleativ pentru suferinta (care nu se mai termina) a acestui popor, atat de ranit incat a plecat de acasa „au plecat ca le-a fost greu, parinte, iarta-ma ca esti judet” si/dar nu privi spre plecarea lor ci spre cauzele plecarii si ce poate face un om aflat in cea mai inata functie pentru a limita acest exod.
    Si daca veti ajunge presedite (chiar cu pretul „pierderii controlului asupra vietii”), este pana la urma „camasa” pe care o imbracati (la greu, vin si eu alaturi cu zece vecini, daca mai traiesc) vreau sa aud, prima data dupa 1989 despre un program al „interesului national”, ce inseamna el, cat costa el, de la cine trebuie sa-l cumparam, de unde putem lua banii, in cati ani estimam sa-i strangem si sa-i dam dracului` odata ca sa putem fi si noi liberi o zi, cat o mie de ani
    Si daca veti ajunge presedite vreau sa va aud cum cereti tuturor fortelor politice sa se aseze in biblioteca si sa citeasca istoria acestei tari (sa fie examene si nici un primar sa nu mai vorbeasca in numele acestei tari fara sa-i cunoasca istoria si potentialul).
    Si daca veti ajunge presedinte, va rog sa fiti milos cu cei slabi dar va desfid sa fiti precum „bletemul de muma” pentru banditii romani care au acaparat bogatia acestei tari, care si-au facut agenda din jefuirea ei, mai ales „cu acte”. Iar pentru straini (aceia, multi care au pangarit aceste pamanturi) sa fiti precum „biciul lui Dumnezeu” in sensul de a sti (in fiecare clipa) cui dati socoteala pentru um „zambet formal” afisat in conditiile in care tara d-voastra este pusa la zid si spoliata de nemernicii nostri „prieteni si aliati”.
    Si daca ajungeti presedinte, sa va uitati si spre tineri (ca tocmai ei nu mai inteleg nimic in limba romana), vorbiti-le doar in limba romana, nu utilizati termeni sau expresii straine, vorbiti strict doar in limba literara si incercati sa-i intelegeti. Ca asupra lor sunt puse din afara cele mai mari presiuni.
    Si daca chiar veti ajunge presedinte va cer ca relatiile bilaterale sau cele economice sa nu mai fie tributare doar UE (UE poate sa dispara intr-un univers scurt de timp) dar tara trebuie sa existe in continuare. Nu ascultati de „sfaturi binevoitoare”, ghidati-va dupa instinctele primare si faceti ce este mai putin rau pentru tara. Stabilitiva parteneriate cu toate marile state ale lumii si nu va speriati, nimeni nu va ataca Romania, poate doar „prietenii”.
    Si daca ajungeti sa fiti presedinte, nu uitati poezia poporului roman, cantecul lui perpetuu, produsele lui si mai ales copii aia cu ochii ititi spre usa sau fereastra, de foame si dorinta, de dorinta si foame, trista renuntare dar ata de usor de canalizat spre acele elemente constructive care pot oferi oricarui individ atat implinire cat si satisfactie personala.
    E tarziu si ma opresc. Va multumesc pentru tema. Vad ca „ogarii de cenusa” ai lui Adrian Paunescu au facut deja pui.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri