Caută
Close this search box.

Lovitură de teatru! Rareș Bogdan candidează la alegerile europarlamentare?!

Cunoscutul și apreciatul realizator TV Rareș Bogdan traversează o perioadă ceva mai delicată, dar care, poate tocmai de aceea, poate veni cu mari surprize.

Conform mai multor surse media, acesta nu mai este dorit la Realitatea TV de patronul Cozmin Gușă, care i-ar transmite prin mai multe canale că este mai bine să plece. Cu toate acestea, realizatorul tv se încăpățânează să rămână activ la postul care l-a făcut vedetă.

Se pare că alegerile europarlamentare de anul acesta ar veni cu mai multe surprize. Partidele caută jurnalişti cu notorietate pe care să-i aşeze pe poziţiile fruntaşe pentru a aduce cât mai multe voturi. Iniţial s-a zvonit că Sandra Stoicescu, prezentatoare de mare succes de la Antena 3, ar putea candida din partea PSD. Aceasta a infirmat zvonurile.

Acum jurnalistul Dan Andronic lansează o nouă bombă în spaţiul public. Rareş Bogdan ar putea ajunge la Bruxelles via PNL, iar cel pe care l-ar înlocui ar fi chiar Crin Antonescu, cel care în trecut l-a propus la şefia TVR.

„Am o presimţire: Rareş Bogdan va candida la europarlamentare pe lista PNL. În locul lui Crin Antonescu. Dacă se va întâmpla cum vă va schimba percepţia asupra PNL?”, este postarea lui Dan Andronic de pe facebook, care a tulburat deja apele printre liberali.

3 răspunsuri

  1. Ai` ma. Adica „dragul” de Rares se „apuca de politica” ? Mi s-a zbarlit parul pe spinare. S cine-l „transmite”, ca pe Monica stim cine o „teleporteaza”?
    Stimate domnule Popoviciu, sa nu aveti „gura aurita”. Si cat o fi Gusa de „guse” si cat o fi Orban de „orb”, nu se poate, nu se poate, Doamne, ce ai cu noi ?
    Sa-l „inlocuiasca” Rares Bogdan pe Crin Antonescu ar fi precum inlocuirea lui Mihai Viteazu` cu generalul Basta.
    Ar fi cea mai mare jignire adusa inteligentei politice a poporului roman si mai presus a celei liberale, s-ar invarti in morminte Bratienii si Balacenii.
    Acest sacrilegiu, daca va exista (scuze Rares Bogdan dar si eu, fara sa am nicicum calitatile tale jurnalistice, nu voi candida niciodata pentru un post de aceasta factura) se refera la anihilarea spiritului conducator clasic romanesc si transformarea lui intr-o anexa a uneia (macar) din cele cinci mari trusturi mondiale de presa.
    Nu accept nici macar ca idee ca presa sa faca politica. Ea are un rol clar stabilit si vum spunea presedintele John F Kennedy in fata presei: „Va cer ajutorul pentru sarcina foarte grea de a informa si alerta poporul american, increzator ca impreuna cu ajutorul vostru, omul va fi ce a fost destinat sa fie, liber si independent.”
    Asa sa fie si pentru poporul roman domnule Rares Bogdan, mutati-va la Digi, la Antena 3, la Sputnik dar ramaneti doar jurnalist ca e plina lumea de politicieni, ca e plina lumea de minciuna, false directii si oameni abuzati.
    Pastrati-va onoarea de ardelean si daca nu vor mai fi bani dar nu pangariti in continuare aceasta „panoplie” uzata a „politicului” romanesc. Ramaneti mai bine acasa, cu mai putini bani dar mai roman, ceva va fi si pentru d-voastra.

  2. Era normal dupa atatea cuvinte urate rostite la Tv. Rares precum Turcescu o sa isi atinga telul, europparlamentar sau parlamentar.Nu conteaza partidul.Striga seara de sera la tvdar relizari nimic.Nu adus nici un proiect pana la capat.Cand discutiile erau mai aprofundate schimba tema.Tipic romanesc !Eu credeam ca un jurnalist si un sef de sindicat nu vor candida pe listele partidelor! Si acele partide care ii primesc sae discrediteaza in fata alegatorilor!Ce a facut Turcescu pentru alegatori ?NIMIC !Acum apare din nou pe posturi Tv! Vin alegeri !Din nou este foarte vorbaret !In rest 000000!A dormit si el in Parlament precum majoritatea!Rusine celor pcare profita de naivitatea alegatorilor!Nu s-a remarcat Turcescu in lupta pentru reducerea numarului de parlamentari la 300 ,cun striga la Tv nainte sa ajunga parlamentar !PROFITOR NOTORIU !!In rest doresc romanilor tote cele bune si sa iesim cu toti
    i la vot.Sa votam cu mintea !

  3. Asta e fake-news dupa manual! Vine penalul andronic, arunca o fumigena, il loveste si-l discrediteaza pe Rares Bogdan, lumea il injura pe Rares Bogdan, nu pe andronic! E ca merge un fake-news pe subiectul asta? Ieri, acelasi penal andronic arunca mizerii la adresa unui alt ziarist, Sabin Orcan. Alaltaieri, acelasi penal andronic arunca o galeata de bale asupra a doi ziaristi : Sabin Orcan si Sorina Matei, toti acesti patru ziaristi mascariti de penalul andronic avand o explicita pozitie anti psd-draknea!
    Ce dumnezeu, ar trebui sa incepem sa recunoastem fake-news, in ultimele 2 saptamani s-a vazut din avion o repozitionare gretoasa a realitatea tv, care-a devenit realitatea3, dupa model antena3 si ghita tv. Cel putin in momentul de fata, singura tv echidistanta este digi24, partial B1 si realitatea tv, doar prin emisiunea ”Jocuri de putere”. Si iata, lovituri si mizerii impotriva lui Rares Bogdan. Ne confruntam cu incercari de capturare si pumn in gura pus televiziunilor de stiri, adica lucrurile stau foarte, foarte rau.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri