Caută
Close this search box.

PSD ar pregăti inculparea Codruţei Kovesi, fosta şefă DNA

olguţa vasilescu

Mafia PSD, în acţiune. Antena 3 a anunțat controale ale Curții de Conturi la DNA și DIICOT pentru a verifica modul în care au fost cheltuiți banii în anchetele din dosarele făcute cu SRI.

Olguța Vasilescu, prezentă în studio, a spus că în sfârșit Curtea de Conturi va verifica „tot ce a însemnat această parte de filaj pentru absolut toată lumea și vom vedea ce cifre se vehiculează acolo, în realitate“.

Ea a afirmat că în ultimii ani s-a reinventat securitatea, iar dosarele nu se făceau de către procurori, ci la SRI, „alegându-se anumite ținte, anumiți politicieni care deranjau, care poate erau bine văzuți de public și câștigau voturi și trebuiau eliminați cumva“.

„Mă bucur că în sfârșit Curtea de Conturi face acest control. Eu am mai solicitat în ultimii ani așa ceva. Știu că s-a mai încercat un astfel de control la DNA în urmă cu câțiva ani și s-a închis foarte repede, în condițiile în care inspectorii Curții de Conturi au fost amenințați că li se vor deschide dosare penale. Mă bucur că există în sfârșit acea secție de anchetare a magistraților care, iată, începe să arate ororile din sistem“, a mai afirmat Olguța Vasilescu.

Vasilescu s-a declarat convinsă că inspectorii Curții de Conturi vor face multe descoperiri.

„Haideți să ne uităm și pe bugetele lor din ultimii ani, bugetele de la SRI, de la toate instituțiile de forță, DNA și așa mai departe. Dăm la o parte salariile, pensiile și o să vedem că ajungem la niște sume colosale. Pe ce s-au cheltuit banii ăștia?“, a adăugat ea.

Un răspuns

  1. Muisto cu mutra gretoasa sugatoare de penis al infractorului Liviu Dragnea!Sper ca la controale sa gaseasca dovezi concludente privind spaga primita in perioada cat erai cea mai corupta primarita din Craiova iar,contractele derulate cu primaria era insotita comisionul de 10-30% sub forma de SPAGA la PSD&FUNCTIONARI LA PRIMARIESI PRIMAR.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri