Caută
Close this search box.

Mircea Badea, încă o ieşire violentă pe Facebook. De necrezut!

mircea badea

Mircea Badea, realizator la Antena 3, si jurnalistul Ovidiu Vanghele au avut un conflict dur pe Facebook. Badea a amenintat din nou cu bataia dupa ce Vanghele i-a spus ca, in trecut, l-ar fi pus pe fuga pe Mihai Gadea.

Totul a pornit de la un noian de injuraturi ale lui Mircea Badea la adresa jurnalistului. Badea a distribuit o postare de pe pagina jurnalistului, in care Ovidiu Vanghele scria ca a stat mai bine de patru ore in trafic, de la iesirea din Brasov la Busteni. „Totusi, cand esti atat de prost ca prostul asta, mai esti si prost. Prostule!“, a fost comentariul lui Mircea Badea.

Ovidiu Vanghele a tinut sa-i raspunda: „Saluta-l pe lache ala de Hadea, ma tine minte sigur, ca l-am batut cand eram mic (io, ca el si atunci era mai mare, dar la fel). L-am batut putin, spre rusinea mea, ca a apucat sa fuga. Si salutari atat lu’ Agatha, cat si lu’ Perminov. Stiu tot, prostule“.

Badea s-a enervat, el amenintand din nou cu bataia: „Tu nu esti ala atacat cerebral? Vad ca esti cu bataia. Poate ne intalnim intamplator odata. Mortule.“

„Iarta-ma, stapane, nu mai fac. Promit sa-l pup in cur pa domnu’ profesor Voiculescu, sa-i beau kuku’ lu’ stapanu’ nostru Liviu Dragnea si, in general, sa smintesc oamenii mai putini la minte, ca sa le fie din ce in ce mai bine. Mars, gunoiule!“, a raspuns Ovidiu Vanghele.

Mircea Badea a sters apoi acest schimb de replici de pe pagina sa de Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri