Caută
Close this search box.

Numărul morților în urma exploziei de gaze din Rusia a ajuns la 37

Treizeci și șapte de cadavre au fost recuperate din molozul unei clădiri din Rusia care s-a prăbușit parțial în această săptămână după o explozie aparentă de gaze, au anunțat joi agențiile rusești de știri, informează Reuters.

Explozia în primele ore ale zilei de 31 decembrie a afectat 48 de apartamente într-o clădire cu 10 etaje din orașul industrial Magnitogorsk, la aproximativ 1.700 de km est de Moscova. Numărul victimelor a crescut treptat în ultimele zile, în timp ce salvatorii luptau cu temperaturi îngrozitoare pentru a recupera oamenii prinși sub dărâmături.

Începând de joi dimineață, au fost identificate corpurile a 22 din cei 37 de morți.

Comitetul de investigații al Rusiei, care investighează crimele majore, a declarat că lucrează încă pentru a identifica cauza exactă a exploziei. Ulterior s-a spus spus că nu au fost găsite urme de explozivi la locul respectiv. Rapoartele inițiale au atribuit explozia unei scurgeri de gaze.

Exploziile de gaze sunt relativ frecvente în Rusia din cauza infrastructurii vechi și a reglementărilor de siguranță în materie de utilizare a gazelor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri