Ministrul Justiției Tudorel Toader a anunța duminică faptul că ministerul a pregătit o ordonanță de urgență pentru repunerea în termen a celor condamnați de complete nelegal constituite. Prima reacţie din partea opoziţiei vine de la USR, care denunţă faptul că Liviu Dragnea scapă de condamnarea în dosarul „referendumul”.

„Istoria se repetă!

Ministrul Tudorel Toader tocmai a anunţat că Guvernul urmează să adopte o ordonanţă de urgenţă care, practic, va anula toate sentinţele date de completurile de 5 judecători de la ÎCCJ începând cu anul 2014.

Dragnea scapă de condamnarea în dosarul Referendumul. Alături de el, toți corupții condamnați de ÎCCJ în ultimii cinci ani.

La fix doi ani de la OUG 13, care a fost adoptată pe 31 Ianuarie 2017, trebuie să ne pregătim să ieșim din nou în stradă. E nevoie de mobilizare, pentru a demonstra că România nu mai vrea penali la conducere!

#FaraPenali”, transmite USR pe pagina oficială de Facebook, conform stiripesurse.ro.

1 COMENTARIU

 1. Anuntul lui Toader e corect.
  ICCJ a incalcat legea incepand cu 2014. Toate cauzele judecate de completurile ilegale trebuie anulate si rejudecate.
  Bineinteles ca securistii din USR si nazistii din PNL, complici la aceste ilegalitati si abuzuri din „justitia” romana, nu sunt si nu vor fi de acord cu rejudecarea acestor dosare si cu o justitie cu adevarat independenta care sa nu mai primeasca ordine de la DNA, SRI si Cotroceni.

  Imbecilii din Uniunea Securistilor din Romania sa le spuna oamenilor, victime ale ICCJ incepand cu 2014, in campaniile electorale ce urmeaza anul acesta si in 2020:
  GHINION!!!
  Ati fost arestati, judecati si condamnati in baza unor protocoale ilegale si de completuri de 5 judecatori constituite ilegal si USR e de acord cu asta.

  https://www.dcnews.ro/toader-oug-termen-de-contestatie-usr-cheama-oamenii-la-protest_633219.html

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

4 + 4 =