Caută
Close this search box.

Pe 21 ianuarie 2019 vom avea parte de un eveniment spectaculos!

Pregătiți-vă pentru un fenomen astronomic spectaculos. Pe 21 ianuarie 2019, va avea loc o eclipsă de Lună totală, ce va fi vizibilă din nord-vestul Africii, Europa și din cele două Americi. În al doilea rând, această eclipsă totală lunară va fi una sângerie. De ce? Pământul se va afla între Lună și Soare; lumina Soarelui va fi filtrată prin atmosfera planetei noastre, astfel încât vom avea parte de o nuanță roșie ciudată. Și, nu în ultimul rând, vom avea parte și de o “Super Lună”, atunci când satelitul nostru natural se va afla cel mai aproape de Pământ.

Așadar, pe 21 ianuarie 2019 vom avea parte de o “Eclipsă totală de Super Lună sângerie” – 3 evenimente astronomice în unul, ca să spunem așa. Pe de altă parte, oamenii de știința au constatat că în nopțile cu lună plină se nasc mai mulți copii, au loc mai multe accidente de mașină, mai multe certuri în familie, se întâmplă mai multe crime. În general, în lume se întâmplă mai multe lucruri rele. De ce? Nu se știe sigur, dar probabil că e din cauza energiei Lunii pline, care e mult mai puternică și afectează emoțiile și sentimentele.

“Super Luna” nu e un termen ce vine din astronomie, ci din astrologie. Astrologul Richard Nolle ne explică termenul de “Super Lună astfel: “O Lună plină sau nouă care se va afla în cel mai apropiat punct față de Pământ. Pe scurt, Pământul, Luna și Soarele sunt toate aliniate, Luna fiind cea mai aproape de Pământ.” Există unii astrologi care cred ca Super Luna ar putea produce așa-zisul “Lunageddon” (o adaptare a cuvântului “Armageddon”, adică “sfârșitul lumii). Astrologii se bazează pe istorie pentru a-și proba susținerile; astfel, marele uragan din New England (1938), precum și inundațiile catastrofale din Hunter Valley (Australia, 1955) ar fi fost rezultatul Super Lunilor ce au apărut exact în acea perioadă de timp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri