Caută
Close this search box.

PNL dă startul la europarlamentare: Crin Antonescu pe liste, Gheorghe Flutur în staff-ul de campanie

Liderul PNL Suceava, Gheorghe Flutur, care va face parte din echipa de coordonare a campaniei electorale a partidului pentru alegerile europarlamentare, a declarat, vineri, că ordinea candidaţilor urmează să fie stabilită.

Gheorghe Flutur a declarat, într-o conferinţă de presă, că propunerea de a face parte din echipa de campanie pentru Parlamentul European (PE) a aparţinut conducerii centrale a PNL. „Am fost solicitat să fac parte din echipa naţională de campanie pentru europarlamentare, de către conducerea partidului. Am participat la întâlniri legate de organizarea campaniei la nivelul partidului şi declaraţia preşedintelui partidului, Ludovic Orban, legat de întâlnirea de alaltăieri cu preşedintele (n.r. Klaus Iohanis) aşa este. Am participat la această întâlnire şi e exact ce a declarat preşedintele Orban”, a spus Flutur.

Întrebat dacă este normal ca preşedintele României să se întâlnească cu liderii unei formaţiuni politice pentru a discuta strategia de campanie, Flutur a spus: ”Eu cred că e cu totul şi cu totul respectat cadrul constituţional, aşa că e vorba de interesul României, nu altceva”.

Declarații despre Antonescu

Totodată, liderul PNL Suceava a spus că nu s-a decis dacă pe lista pentru PE se va afla şi fostul lider al PNL, Crin Antonescu. ”Nu pot să vă spun lista, pentru că încă nu s-a discutat. Ştiu doar că, din câte s-a auzit, are şi el (Crin Antonescu-n.r.) solicitare să fie pe listă, dar nu s-a hotărât lista”, a spus Flutur.

Liderul judeţean al PNL a evitat să spună dacă Suceava va avea un reprezentant pe lista pentru PE, menţionând că partidul trebuie meargă în aceste liste cu cei mai buni oameni ”care să tragă lista”, nefiind importantă filiala din care provin, notează Agerpres.

Un răspuns

  1. Sper ca este o gluma Crin Antonescu pe lista eligibila la europarlamentare.Dupa ce a daramat PNL-ul facand alianta cu PSD,are nerusinarea sa ceara un loc pe liste?La cosul de gunoi al istoriei cu el!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri