Caută
Close this search box.

PNL îl avertizează pe Victor Ciorbea că îl va da în judecată în cazul OUG pe Codul Fiscal

ciorbea

PNL a depus, la sediul Avocatului Poporului, solicitarea de sesizare a Curţii Constituţionale asupra ordonanței de urgență prin care a fost modificat Codul Fiscal și prin care Guvernul a impus noi taxe și impozite.

Reprezentanții PNL au avertizat că vor da în judecată Avocatul Poporului, în cazul în care instituția nu va da un răspuns la această solicitare.

„Vorbim despre o ordonanţă fiscală cu măsuri criminale pentru economia României, care va ucide creşterea economică a ţării în anul 2019 şi costul acestor măsuri va fi plătit de toţi românii.

Punctual, vorbim despre faptul că plafonarea preţului la gaze şi la energia electrică este o minciună şi este o măsură cu dedicaţie pentru anumiţi băieţi deştepţi din acest sector, şi nu pentru populaţie.

Vorbim despre faptul că această plafonare la gaze şi la energia electrică se face la producător şi ea se va resimţi doar la nivelul unor consumatori care au contracte direct cu producătorii de energie electrică sau de gaze naturale, în timp ce populaţia va trebui să suporte costul noului impozit de 2% pe cifra de afaceri care se va aplica tuturor companiilor din sectorul energetic”, a declarat purtătorul de cuvânt al PNL, Ionel Dancă, după depunerea solicitării.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri