Caută
Close this search box.

Ponta: Corina Creţu şi Gabriela Firea au profil prezidenţiabil

gabi firea corina cretu

Corina Creţu şi primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, au profil prezidenţiabil, a declarat marţi, în cadrul unei conferinţe de presă susţinute la Iaşi, liderul Pro România, Victor Ponta, adăugând că ar vota oricând o femeie preşedinte.

Aflat la Iaşi pentru a lua parte la manifestările pe care municipalitatea le organizează pe 24 ianuarie pentru a celebra 160 de ani de la înfăptuirea Unirii Principatelor Române, Ponta a spus că Pro România va sprijini un candidat, „nu neapărat membru al PSD, al Pro România sau al altui partid”.

„Poate să fie independent, dar poate să aibă o viziune social-democrată modernă. Eu cred că poate să intre în turul doi cu domnul Iohannis candidatul pe care îl sprijinim noi”, a precizat Victor Ponta.

Întrebat fiind care ar fi profilul prezidenţiabilului, liderul Pro România a răspuns că este nevoie de „un om care să ne aducă mai multă linişte şi stabilitate”, care „să oprească scandalul şi cearta continuă”.

„Poate să aibă un profil cum este doamna Creţu, social-democrat cu experienţă europeană. Poate să fie un social-democrat care a confirmat la alegeri, cum este doamna Firea. Poate să fie Sorin Câmpeanu, care este preşedintele Consiliului Rectorilor şi e un om care a performat. Un om care să ne aducă mai multă linişte şi stabilitate şi care să oprească scandalul ăsta şi cearta continuă, pentru că până la urmă scandalul îl decontează România”, a spus Victor Ponta, citat de digi24.

FOTO: Circul Politic

Un răspuns

  1. Fata/chipul/imaginea/conformatia trupului, tot ce este legat de fizic, nu constituie unul dintre elementele principale de a fi prezidentiabil !!! Manipulare in stil mare! Gabriela Firea & Pandele si grupul acestora de crima organizata, este probabil mai periculos cu mult decat cel al lui Liviu Dragnea, deoarece, pregatirea, componenta celor doua grupari criminale, este diferita din multe puncte de vedere. Stirea de mai sus este o alta manipulare folosita in concurenta dintre cele doua grupari criminale! Corina Cretu, vulpe batrana, nu are nici o legatura cu Gabriela Firea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri