Caută
Close this search box.

Primul soț al Mihaelei Rădulescu, declarații-bombă despre vedeta tv

În anii 1990, Mihaela Rădulescu era doar o fătă simplă din Piatra Neamţ care venise la Bucureşti cu valul, imediat după Revoluţie. Pe atunci visa doar să fie celebră şi cu ambiţie a reuşit să avanseze rapid în carieră. Poveștile ei sentimentale au fost foarte răsunătoare. Înainte de a pleca din țară, Mihaela Rădulescu a avut mai multe relații și căsnicii eșuate. Ultima sa iubire este un bărbat din Austria pe nume Felix Baumgartner.

Despre prima sa căsnicie se știe mai puțin. Primul ei soț se numeşte Bogdan Rădulescu. Mihaela și-a păstrat numele după cel al soțului, Rădulescu, potrivit wowbiz.ro

Primul soţ al Mihaelei a făcut dezvăluiri scandaloase despre mariajul lui cu diva de la Monaco, povestind chiar şi cum a ajuns să o găsească pe aceasta în pat cu un al bărbat.

Cunoscuta vedetă Mihaela Rădulescu a avut mai multe relații sentimentale

„Se împrietenise la facultate cu Brânduşa Novac. A intrat în trupa ei de dans sportiv, de la Casa de Cultură a Studenţilor. De atunci au început adevăratele probleme

Venea târziu acasă, apoi a început să lipsească nopţile. Mai treceam şi eu pe la repetiţii, să înţeleg ce se întâmplă. Nu mi-a plăcut deloc anturajul Mihaelei. Îi ziceam să nu se ducă, dar ea se ducea, nu mă lua în seamă…

Aveam tot mai multe semnale că-mi ascunde ceva. Apoi, din păcate, am avut confirmarea. Când am venit într-o zi acasă, pe neaşteptate, am prins-o în pat cu un dansator, Laurenţiu, coleg cu ea de trupă”, a povestit Bogdan Rădulescu.

Bărbatul a trecut peste infidelitate şi a sperat că mariajul lor va putea continua, dar lucrurile nu au mers deloc bine între ei.

„Dacă aveam mintea de acum, o părăseam pe loc. Dar eram tânăr, o iubeam enorm, aşa că mi-am imaginat că poate mai avem o şansă împreună. Nu a fost deloc aşa, chiar dacă au existat discuţii şi în familie… Am continuat să trăim împreună o vreme. Când a venit Revoluţia, nu eram încă separaţi, dar nici n-a mai durat mult. Atunci, în decembrie 89, s-a dus de capul ei pe străzi, la Comitetul Central. M-am enervat, mai ales că parcă o luase razna, se vopsise blondă, se tunsese scurt, arăta ca naiba.

A întâlnit tot felul de oameni, ne-am îndepărtat definitiv, mai ales că mă săturasem şi eu. Apăruseră multe oportunităţi, nu mai îmi stătea gândul doar la Mihaela, care oricum apărea pe-acasă tot mai rar. Peste câteva luni, ne-am despărţit”, a mai spus Bogdan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri