Caută
Close this search box.

PSD Alba: Guvernatorul trebuie revocat de urgență și tras la răspundere penală pentru trădare!

mugur isărescu

Președintele PSD Alba, deputatul Ioan Dîrzu, s-a lansat într-un atac furibund la adresa guvernatorului Băncii Naționale, despre care a spus că ”a depreciat intenționat leul doar ca firmele străine să încaseze mai mulți bani”.

Mai mult, Dîrzu consideră că ”manevrele guvernatorului ”sunt condamnabile și impun tragerea la răspundere penală pentru trădare”.

Declarațiile vin în contextul în care partidul de guvernământ a găsit o nouă țintă pe care să o responsabilizeze public pentru situația economică în care se află România: Mugur Isărescu și Banca Națională.

Comunicatul transmis presei de Ioan Dîrzu laudă performanțele Guvernului, care a ”consolidat echilibrele macro-economice”, contrar ”manevrelor” guvernatorului, prietenul străinilor care scot bani din țară. Acesta ar trebui, mai spune Dîrzu, ”revocat de urgență” de Parlament și cercetat penal.

Ioan Dîrzu nu este unul dintre liderii importanți ai partidului și nu își permite în general să aibă păreri publice proprii. Cel mai probabil, acesta a transmis un punctaj al PSD sosit de la organizația centrală care a fost ușor adaptat local. Aceasta ar putea însemna că social-democrații transmit mesaje locale special adaptate pentru provincie, care ar fi mai greu de transmis direct de la București.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri