Caută
Close this search box.

PSD-ALDE se mută acum pe distrugerea serviciilor secrete

tăriceanu

Coaliţia PSD-ALDE se pregăteşte acum pentru atacul la serviciile secrete, prin mutilarea legilor de funcţionare ale acestora.

Liderul PSD, Liviu Dragnea, anunță, într-un interviu acordat publicației New Europe, care apare la Bruxelles, modificări la legea de funcționare a serviciilor secrete, menite ”să prevină influențarea justiției, parlamentului și guvernului”.

Autorul articolului, Nick Kochan, relatează răspunsurile liderului PSD pe mai multe teme, între care și presupusa implicare a serviciilor secrete în ceea ce Dragnea numește ”deep state” sau statul paralel, din care ar mai face parte procurorii, membri ai guvernului și parlamentului.

Potrivit articolului, Dragnea susține că influența ”statului paralel” a crescut după ce președintele a ajuns președinte.

”O nouă legislație urmează să fie adoptată în privința operațiunilor serviciilor secrete, cu scopul de a le determina să opereze strict în cadrul constituțional și să nu treacă în mod ilegal dincolo de aceste limite și să influențeze alte instituții ca partidele politice, justiția sau pe membrii parlamentului. Serviciile secrete ar trebui să se ocupe doar de atribuțiile lor așa cum sunt ele definite de constituție”, a declarat Dragnea, potrivit publicației New Europe, despre care s-a firmat că este controlată de Dan Voiculescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri