Ordonanţa de urgenţă pentru modificarea Codului penal şi a Codului de procedură penală „va exista cât de curând”, a anunțat secretarul general al PSD, Codrin Ștefănescu. PSD va anunţa „câteva surprize în luna februarie”, în domeniul legislativ.

Secretarul general al PSD, Codrin Ştefănescu, a anunţat că ordonanţa de urgenţă pentru modificarea Codului penal şi a Codului de procedură penală „va exista cât de curând” şi că social-democraţii nu au renunţat şi discută în interiorul partidului despre amnistie şi graţiere.

„Ordonanţa pe coduri va exista cât de curând. Este o chestie pe care ne-am asumat-o la Consiliul Naţional. Aţi văzut că acum ne-a anunţat domnul Tudorel Toader de ordonanţa pe completuri. (…) Toate se vor da.

Şi vă spun un singur lucru: noi nu am renunţat şi este o discuţie foarte serioasă şi aplicată în interiorul partidului pe amnistie şi graţiere. Pentru că, vă repet, suntem ţara în care s-au produs nişte lucruri unice pe planetă, legate de încălcarea drepturilor şi libertăţilor fundamentale ale omului”, a declarat Codrin Ştefănescu.

Potrivit sursei citate, PSD va anunţa „câteva surprize în luna februarie”.

„La nivel central (…) nu vom ceda nici măcar un milimetru în tot ce ne-am propus. Vom merge mai departe cu toate modificările de coduri, vom merge cu modificări de legi foarte importante, vom avea câteva surprize în luna februarie pe care le vom anunţa.

Vom merge mai departe cu tot ce înseamnă politici naţionale pentru binele românilor, privind modul în care îi facem să înţeleagă pe cei din marile companii că trebuie să îşi plătească taxele şi impozitele în România, pentru că aici au şi ei profit. Vom continua mai departe cu programul de majorare de pensii şi salarii, aşa cum a fost anunţat”, a explicat Ştefănescu.

55 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

1 + 5 =