Există un organ, pe care nu trebuie să-l ignori, în corpul fiecărui individ, despre care foarte putini știu că este punctul fericirii. Poate fi localizat ușor.

Glanda se află în piept și se numește timus. Aceasta este localizată în extremitatea superioara a cavității toracice.
Cum o poți identifica?
Așează două degete de la mâna deasupra depresiunii din zona inferioara a gâtului, chiar deasupra sternului. În preajma acestui punct se află timusul. Este supranumit si punctul fericirii. Glanda ajuta la întărirea sistemului imunitar, la împrăștierea energiilor negative.

Cum activezi glanda?
Atingerea, palparea sau masarea ușoară a acestui punct sunt metode foarte eficiente de a intensifica vibrațiile de energie. Este o punte de legătură între creier și corp. Glanda își reduce dimensiunile atunci când corpul este supus stres-ului fizic, ceea ce duce la o diminuare a energiilor vitale. Timusul poate fi stimulat chiar folosind pumnul – asemenea lui Tarzan (nu exagera, totuși, nu este nevoie să lovești cu putere, o bătaie ușoară este de ajuns). De asemenea, poți palpa sau masa cu degetele acest punct.

Este recomandat să faci acest lucru timp de 20-30 de secunde și să inspiri adânc. În acest timp poți să te gândești la lucruri pozitive! Corpul tău îți va indica imediat că acest „punct al fericirii” a fost activat – vei fi cuprins de fiori de bucurie.
Activarea cu succes a acestui punct poate necesita puțin exercițiu. De aceea, este indicat să repeți acest procedeu până la instalarea efectelor pozitive.

Dacă suferi în mod frecvent de atacuri de panică, de anxietate și de stres, repetarea acestui exercițiu de câteva ori pe zi te va ajuta sa îți recapeti echilibrul interior.

68 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

1 + 7 =